top of page

Deelname aan de vernieuwde 50PlusBeurs Be!eef


18/09/2024

Afgelopen week waren we met ons platform 'Time to say Goodbye' te vinden op de ‘Beleef, later is nu’-beurs in de Jaarbeurs Utrecht, voorheen bekend als de 50PlusBeurs. Het was een bijzondere ervaring, want voor het eerst kregen bezoekers de kans om live in gesprek te gaan over het unieke concept dat het platform biedt: mensen inspireren om na te denken over hun laatste wens en hoe ze hun uitvaart zouden willen vormgeven. Veel beursbezoekers waren nieuwsgierig en open voor het gesprek. Het onderwerp ‘de dood’ blijft vaak beladen, maar door de ontspannen setting en het laagdrempelige karakter van de stand werden mooie gesprekken gevoerd. Mensen gaven aan dat het platform hen aan het denken zette over iets waar ze wellicht eerder niet bij stil hadden gestaan. Direct tegenover 'Time to say Goodbye' stond de stand van VVVE, met hun bekende ‘Café de Goede Dood’. Deze stand trok ook veel belangstelling, wat zorgde voor een dynamische interactie tussen beide stands. Het thema van het gesprek was echter hetzelfde: bewust stilstaan bij het einde van het leven en hoe je dit op een persoonlijke manier kunt invullen. De enthousiaste

reacties en de positieve gesprekken hebben laten zien dat 'Time to say Goodbye' een belangrijk en relevant onderwerp aansnijdt, dat mensen helpt om op een open en respectvolle manier over hun uitvaart na te denken.

 

Artiesten




Tijdens de beurs traden Tommie Christiaan en PATRICIA op met een indrukwekkend live optreden. Uiteraard kon het bekende nummer ‘Time to say Goodbye’ niet ontbreken. Dit emotionele lied raakte veel bezoekers en sloot perfect aan bij het thema van de beurs. Naast hun muzikale performance deelden Tommie en PATRICIA persoonlijke verhalen over hun betrokkenheid bij het laatste afscheid. Hun openheid en muziek creëerden een intieme sfeer, de optredens lieten een diepe indruk achter.



Comments


bottom of page